Multiport

Eleganca in funkcionalnost

Soltec Multiport – steklena, aluminijasta ali zelena streha

Soltec Multiport, najbolj vsestranski nadstrešek, združuje eleganco in funkcionalnost. Zakaj bi stali na dežju, če lahko odklenete vrata in v slogu stopite ven, pri tem pa ostanete suhi? Ta nadstrešek vašemu domu doda sodoben pridih, hkrati pa zagotavlja zaščito pred vremenskimi vplivi, ne da bi pri tem morali estetiko zgradbe pustiti ob strani.

Zakaj izbrati Soltec Multiport?

Zaščita pred vremenom

Izdelan po naročilu in vsestransko uporaben

Eleganten in moderen dodatek k hiši

Dolga življenjska doba in tehnična podpora

Glassport nad vhodnimi vrati
Glassport kot nadkritje poti okoli hiše

Soltec Multiport – Kako namestiti ta univerzalni nadstrešek

Glassport tip 1

4 stebri omogočajo samostojno postavitev neodvisno od zgradbe.

Glassport tip 2

Več stebrov omogoča večjo površino in tudi večjo nosilnost strehe.

Glassport tip 3

4 stebri omogočajo večjo nosilnost, s pritrditvijo na steno pa dobimo dodatno zavetje pred vremenom.

Glassport tip 4

2 stebra in montaža na steno ustvarjajo zavetje z nekoliko več prostora pod njim.

Izberite streho po vašem okusu

Glassport

Soltec Glassport vam nudi zanesljivo zaščito pred dežjem, točo in snegom, kar vam omogoča brezskrbno uživanje na prostem. Vsak Soltec Glassport je narejen za specifično geografsko lokacijo kar pomeni, da so temu prilagojene debelina stekla in druge tehnične lastnosti. Odvisno od zahtev okolja lahko Soltec Glassport prilagodimo, da prenese od 60 do 120 kg snega na m2.

Kljub moči in vzdržljivosti pa je stekleni nadstrešek za vhodna vrata videti lahek in eleganten. Tudi večji stekleni nadstreški za terase se nemoteče vključijo v ambient. Soltec Glasssport odlikujejo čiste linije, ki se popolnoma ujemajo z različnimi arhitekturnimi slogi. Njegova minimalistična oblika omogoča neoviran pogled na nebo, kar vam daje občutek svobode in povezanosti z okoljem. Izdelan je iz lakiranega ali nerjavečega jekla, brez vidnih spojev, kar zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost. Stekleni nadstrešek ima tudi nevidno odvodnjavanje za meteorno vodo.

Aluport

Aluport ponuja celoletno zatočišče na prostem, saj vas lahke aluminijaste plošče ščitijo pred vremenskimi vplivi. Vsaka streha Aluport je zasnovana po meri za vašo lokacijo in zagotavlja neomajno zaščito pred dežjem, snegom in soncem. Za razliko od okornih nadstreškov se Aluport ponaša z elegantnimi linijami, ki se gladko zlijejo z arhitekturo vašega doma, odprta zasnova plošč pa omogoča neoviran pogled in povezavo z zunanjostjo. Aluport je izdelan iz trpežnega aluminija in omogoča minimalno vzdrževanje ter ustvarja večnamenski prostor, v katerem lahko vse leto prirejate srečanja, se sprostite in razširite svoj bivalni prostor.

Greenport

Greenport ni le nadstrešek, temveč edinstvena združitev sodobnega oblikovanja in žive narave. Predstavljajte si robustno strukturo in zaščito pred vremenskimi vplivi, kot jo imata nadstreška Glassport ali Aluport, vendar z zanimivim preobratom: živahno zeleno streho, ki se bohoti s skrbno izbranim zelenjem. Greenport se ponaša z enakimi gladkimi linijami in minimalističnim profilom, ki se brezhibno zlijejo z arhitekturo vašega doma, vendar spremeni izkušnjo, saj prinaša pomirjujoč dotik narave. Greenport je več kot le nadstrešek, je zaveza trajnosti. Zmanjšuje vaš ogljični odtis, izolira vaš zunanji prostor in celo spodbuja biotsko raznovrstnost, saj privablja koristne žuželke in ustvarja zatočišče za mestne divje živali. Z minimalnim vzdrževanjem vam Greenport omogoča, da brez težav uživate v lepoti in prednostih narave, in to kar pred svojim pragom.

Stekleni nadstrešek Soltec Glassport & bioklimatska pergola

Nadstrešek Soltec Glassport je izjemno prilagodljiv in ga je mogoče enostavno namestiti nad vhodna vrata ali teraso. Stekleni nadstrešek za vhodna vrata je funkcionalen in estetski dodatek domu ali poslovni zgradbi, ki samostojno poskrbi za zaščito pred vremenom.

Stekleni nadstreški za terase in Soltec pergola ali Carport pa so odlična kombinacija, s katero si povečate zunanji bivalni prostor in v ambient vnesete več naravne svetlobe. Soltec Glassport ustvarja streho nad robom hiše. Z njim sta lahko povezana bioklimatska pergola na terasi ali Carport.

Soltec Glassport kot povezovalni element med hišo in bioklimatsko pergolo prepušča več svetlobe v stanovanje.

Da lahko izberemo pravi model Soltec Pergole in ga kombiniramo s Soltec Glassportom, potrebujemo naslednje podatke:

  • dimenzije terase (širina x dolžina)
  • fotografijo terase, da določimo tip pergole
  • lokacijo montaže, da pravilno ovrednotimo cene meritev, transporta in montaže

Soltec Glassport ustvarja nadstrešek, ki je brezhibno povezan z bioklimatsko pergolo na terasi.

Soltec Glassport kot povezovalni element med hišo in bioklimatsko pergolo omogoča več naravne svetlobe v bivalni prostor.

Multiport – nadstrešek, ki se prilagodi le vam

Tako kot bioklimatska pergola, vam tudi Soltec Multiport ponuja mnogo možnosti za izražanje vašega sloga tudi zunaj hiše. S široko paleto možnosti se univerzalni nadstrešek popolnoma prilagaja vsem željam in arhitekturi vašega doma. Ne glede na to, ali si želite sodoben minimalističen videz ali bolj klasično oblikovanje, vam Soltec Multiport omogoča ustvarjanje elegantnega in premišljenega prostora zunaj hiše, ki bo privabljal pozornost in postal pravi izraz vaše individualnosti.

Soltec Multiport vam ponuja mnogo možnosti za izražanje vašega sloga:

Sedem standardnih barv

  • dodatnih 1600 barv po RAL-lestvici
  • LED-luči
  • poleg stekla še več drugih materialov za streho
  • lakirano ali nerjaveče jeklo
  • oblikovanje povsem po meri
Prenesi katalog
Glassport na terasi

Galerija multiportov

Prenesi brezplačni katalog!

Katalog Multiport

Različne vrste polnil, tehnične risbe in tabele

Pogosta vprašanja in odgovori

Soltec Multiport je steklen nadstrešek, ki se brez težav vključi v vsak arhitekturni slog. Uporablja se lahko nad vhodnimi vrati ali v kombinaciji z bioklimatsko pergolo ali Carporotom.

Soltec Multiport je izdelan po meri, enostaven za vzdrževanje, izdelan v Sloveniji in ima dolgo življenjsko dobo.

Da, obstajajo različne velikosti steklenih nadstreškov. Velikost je odvisna od vaših potreb in želja ter velikosti vaše terase ali vhoda.

Nadstreški Soltec Multiport imajo lahko dva ali štiri stebre. Lahko stojijo samostojno ali pa so pritrjeni na steno.

Da, Soltec Multiport ima izjemno močno strukturo. Dimenzije stebrov, profilov in polnil so prilagojene razmeram na določeni lokaciji (padavine, veter itd.).

Da, za Soltec Multiport obstajajo različne vrste strešnih polnil, kot so steklo, streha iz aluminijaste pločevine ali polnila po meri.

Med pergolo in steno lahko dodate nadstrešek Soltec Glassport, ki omogoča več svetlobe v notranjost, hkrati pa zagotavlja zaščito pred vremenskimi vplivi.

Ne, Soltec Multiport ima tako kot drugi izdelki Soltec vgrajeno skrito drenažo, zato ne potrebuje dodatnih žlebov.