Smetarnik

Zavezanost trajnosti, funkcionalnosti in slogu

Spoznajte prihodnost odstranjevanja odpadkov z inovativnim odpiranjem brez dotika.

Pridobite brezplačno ponudbo in zaživite bolj zeleno

Zakaj Soltec smetarnik?

Inovativni smetarniki za odpadke spremenijo vsakdanje opravilo ločevanja odpadkov v povsem novo izkušnjo, saj ponujajo popolno kombinacijo elegance, praktičnosti in ekološke ozaveščenosti.

Soltec  smetarniki so izdelani iz vrhunskih materialov in skrbno oblikovani tako, da presegajo zgolj funkcionalnost. Brezhibno se povežejo z vašo zunanjo ureditvijo in dopolnjujejo bioklimatske pergole, nadstreške za avtomobile in druge izdelke Soltec, da ustvarijo harmonično in estetsko prijetno okolje.

To ni navadna kanta za smeti

soltec

Vizija bolj zelene prihodnosti

Classic

Z modelom Soltec smetarnik Classic se lahko brez težav znebite odpadkov. To zanesljivo in elegantno ohišje ponuja vse bistvene elemente za vsakodnevno ravnanje z odpadki, ne da bi pri tem žrtvovali estetiko.

 

 • Vsakodnevno odlaganje odpadkov brez težav: model Classic ponuja vse bistvene elemente za priročno ravnanje z odpadki.
 • Eleganten in vzdržljiv: visokokakovostna aluminijasta struktura in vremensko odporen ovoj za dolgotrajno delovanje in brezhibno vključitev v vaš zunanji prostor.
 • Več prostora: z namenskimi zabojniki (3 × 240 l) enostavno ločujte odpadke
 • Enostavno vzdrževanje: gladke površine in vremensko odporni materiali zagotavljajo enostavno čiščenje.
 • Odprta konstrukcija z dvignjenim samostojnim dnom: zrak lahko prosto kroži, kar preprečuje nastanek vonjav in vlage.
 •  Integriran drenažni sistem: odvaja deževnico, s čimer preprečuje zbiranje vode in škodo.

Smart

Soltec smetarnik Smart ima vse, kar vam je všeč pri modelu Classic, ter dodaja še malce inovativnosti in okoljske ozaveščenosti.  Uživajte v vseh prednostih modela Classic, vključno z visokokakovostnimi materiali, veliko prostora in enostavnim vzdrževanjem, poleg tega pa dobite še:

 • Udobje brez dotika: pomahajte v slovo umazanim ročajem! Senzor gibanja samodejno odpre pokrov, kar zagotavlja večjo higieno in pomaga, ko imate polne roke.
 • Zeleni slog: čudovita zelena streha ne doda le več narave vašemu zunanjemu prostoru, ampak tudi pomaga zmanjšati absorpcijo toplote in prispeva k bolj zelenemu okolju.
waste enclosure smart version

Pridobite brezplačno ponudbo in zaživite bolj zeleno

Odkrijte vzdržljivost in dizajn: ALU kompozitni ovoj

Naj vaš smetarnik odraža slog in trdnost s trajno privlačnostjo ALU kompozitnega ovoja. Pozabite na bledenje, krušenje ali korozijo. Uživajte v brezčasni lepoti, ki je odporna na vremenske vplive.

Uresničite svojo vizijo oblikovanja z živahno paleto drznih, sodobnih odtenkov ali se odločite za prefinjenost teksturiranih barv. Ne glede na to, ali iščete nekaj posebnega ali neopazno vključitev  smetarnika v vaš zunanji prostor, imamo popoln odtenek za vas.

waste alu composite

Pridobite brezplačno ponudbo in zaživite bolj zeleno

Pogosto zastavljena vprašanja

Soltec smetarniki ponujajo kombinacijo funkcionalnosti, sloga in trajnosti. Zagotavljajo higieničen in priročen način ločevanja odpadkov, hkrati pa dopolnjujejo vaš zunanji prostor. Glavne prednosti so:

 • več prostora za enostavno ločevanje odpadkov
 • materiali, odporni na vremenske vplive, za dolgotrajno delovanje
 • opcijsko odpiranje brez dotika za večje udobje in higieno
 • trajnostni dodatek, kot je zelena streha
 • eleganten in sodoben dizajn za izboljšanje vašega zunanjega prostora

Soltec smetarniki so izdelani predvsem iz visokokakovostnega aluminija in inoxa. Ti materiali so odporni na rjo, vzdržljivi in enostavni za čiščenje. Vsi modeli imajo ovoj iz ALU kompozitnega materiala, ki izboljša njihovo funkcionalnost in dizajn.

Soltec smetarniki so zasnovani za enostavno vzdrževanje. Velika vrata, gladke površine in vremensko odporni materiali so enostavni za pranje in brisanje. Priporočamo redno čiščenje, da zagotovite optimalno delovanje in higieno.

Da, za Soltec smetarnik velja 10-letna garancija proizvajalca.

Izpolnite kontaktni obrazec in pridobite ponudbo.

Prenesi brezplačni katalog

Soltec Smetarnik