Zimska akcija

IZPOLNITE VSE OBLJUBE

V letošnjem letu uresničite vse svoje obljube s pomočjo Soltec bioklimatske pergole. Več časa preživite zunaj, izkoristite pergolo za igro z otroki in klepet ob jutranji kavi. Povabite prijatelje in sorodnike na piknik ter spremenite svojo dolgočasno teraso v novo dnevno sobo na prostem.

Ne čakajte na pomlad, saj imamo za vas

ZIMSKE UGODNOSTI

ko vas ob nakupu Soltec bioklimatske pergole čaka

50 % popusta na 1x ZIP rolo.

Akcija traja od  8. januarja do 29. februarja (24.00) in velja le za nakupe pergol, potrjene v tem obdobju.

ZAKAJ JE SOLTEC BIOKLIMATSKA PERGOLA IDEALNA REŠITEV ZA VAS?

Dodaten bivalni prostor

S Soltec bioklimatsko pergolo si boste zagotovili dodaten bivalni prostor, kjer boste lahko brezskrbno uživali v družbi prijateljev in družine.

Popolna zaščita

Uživajte v vaših zunanjih prostorih ne glede na vremenske razmere. Inovativno zasnova in trdna konstrukcija vam bo zagotavila zaščito pred dežjem, snegom in soncem ter stabilnost v vetrovnih razmerah.

Po vaših merah

Prilagodite tip, velikost in barvo pergole po vaših željah in tako ustvarite ravnovesje med tehnološko dovršenostjo, udobjem in estetsko dopolnitvijo vašega doma.

Sodoben videz doma

Soltec bioklimatska pergola se s svojim minimalističnim izgledom zlije z okoljem in vašemu domu doda pridih sodobnosti. Nepremičnini pa dvigne vrednost.

Več svetlobe

Gibljivost lamel  do 120° vam omogoča, da v svoje življenje spustite več svetlobe in si prilagajate senco po svojem okusu.

Še več udobja

Z dodatno opremo prilagodite pergolo svojim željam in si ustvarite oazo miru in sprostitve, kjer boste pozabili na vse skrbi.

VELIKA IZBIRA DODATNE OPREME

Soltec bioklimatska pergola vam omogoča številne dodatne možnosti, s katerimi boste vaše bivanje na prostem  še bolj prilagodili svojim potrebam, željam in načinu življenja.

Soltec bioklimatksa pergola dodatna oprema

STEKLENI PANELI

Nevidna zaščita pred dežjem in snegom vam bo omogočila brezksrbno uživanje na vaši terasi ne glede na vremenske razmere.

DRSNI PANELI leseni in ALU

Več zasebnosti in poudarjeno eleganten videz celotne terase dvigne bivanje zunaj na povsem novo raven.

ZIP ROLOJI

Mororizirani roloji so najbolj priljubljena oblika zaščite pred soncem, vetrom in dežjem.

ZVOČNI SISTEMI

Z enim klikom spremenite vašo teraso v plesišče in se prepustite se svojim najljubšim ritmom.

OGREVANJE

Uživajte v prijetni družbi in nepozabnih trenutkih tudi v hladnih dnevih.

LED OSVETLITEV

Prilagodite svetlobo glede na vaše potrebe in vzdušje za še večje uživanje v večernem posedanju na terasi.

SENZORJI

Samodejna zaščita prostora (skladno z vremenskimi razmerami) vam omogoča, da brezbrižno uživate v družbi vaših najbližnjih.

WI-FI UPRAVLJANJE

Odpirajte  in zapirajte lamele in ugasnite luči, tudi ko vas ni doma.

TAKŠNA JE LAHKO VAŠA TERASA ŽE PRIHODNJO POMLAD

Soltec bioklimatske pergole krasijo vrtove, terase in balkone širom Evrope. Pridružite se mnogim, ki že uživajo v vedno popolni klimi pod svojo pergolo.

RAZLIČNE NAMESTITVE PERGOLE

Niti dve terasi nista enaki, zato posamezne tipe pergole prilagodimo vašim potrebam in željam. Tako vam ni treba sklepati kompromisov, pač pa vedno dobite pergolo, ki vam bo risala nasmeh na obraz še mnogo let.

NISTE PREPRIČANI?

Tako ugodne cene ne bodo več dolgo na voljo. Zato pošljite povpraševanje še danes. Prve sončne žarke boste tako zagotovo lahko pričakali pod svojo novo pergolo.

50 % POPUSTA

na ZIP rolo

POGOSTA VPRAŠANJA

ALI JE PERGOLA RES VODOTESNA?

Vrtljive lamele na strehi Soltec bioklimatske pergole se vodotesno zaprejo. Odvodnjavanje poteka skozi tehnično dovršene in skrite vodne kanale, ki potekajo od lamel skozi okvir konstrukcije in naprej skozi stebre konstrukcije pergole.

JE LAHKO VPETA ALI SAMOSTOJEČA?

Soltec bioklimatska pergola  je dostopna v osmih postavitvah; lahko je samostoječa ali vpeta v steno – obliko in število stebrov individualno prilagodimo.

KAKŠNE SO MOŽNOSTI BARV?

Poleg 4 standardnih barv je na voljo za konstrukcijo ter vrtljive lamele pergole več kot 1400 RAL barv. Lamele so lahko druge barve kot konstrukcija, s čimer prostor pod njo še dodatno posvetlimo.

ALI STE PROIZVAJALEC?
Podjetje Soltec d. o. o. z 20-letnimi izkušnjami na področju sodobnih senčil, dinamičnih fasad in balkonov, razvija in proizvaja bioklimatske pergole, carpote in glassporte. Z inovativnimi rešitvami zagotavljamo visoko bivalno udobje in sodoben dizajn objektov.

KDO STE IN KJE SE NAHAJATE?
Podjetje Soltec d. o. o. je srednje veliko podjetje s sedežem in lastno proizvodnjo v Dobovi v Sloveniji.

KAJ SE ZGODI, KO ODDAM POVPRAŠEVANJE?
Ko izpolnite obrazec in oddate povpraševanje, vas kontaktira naš svetovalec z informativno ponudbo. Ko jo potrdite, se pri vas oglasijo tehniki in izvedejo natančne meritve.

Sledi izdelava vaše pergole. Ko je ta pripravljena za montažo, vas obišče ekipa tehnikov, ki vam pergolo namestijo, jo testirajo ter vam pokažejo, kako z njo ravnati.

Tako jo lahko začnete takoj uporabljati. Mi pa ostanemo v stiku za vsa vaša dodatna vprašanja, vzdrževanje in servise.

 

STE ZA? STOPITE V STIK Z NAMI IN PRIDOBITE NAJBOLJŠO SOLTEC PONUDBO.