Carport

Nadstrešek za avto Soltec Carport

Ne pustite, da vam toča uniči avto!

To je ena izmed najpogostejših skrbi lastnikov vozil, ki nimajo garaže ali drugega zavetja. Z nadstreškom za avto lahko zaščitite svoje vozilo pred vremenskimi vplivi, kot so dež, sneg, veter in sonce. Konzolni nadstrešek za avto je tudi odlična rešitev za povečanje bivalnega prostora in ustvarjanje prijetne sence na vašem dvorišču. Soltec Carport je nadstrešek za avto, ki je prilagojen vašim potrebam in željam in oblikovan po merah vašega dvorišča.

Soltec Carport je izdelan iz vrhunskih materialov in je odlična zaščita za vaš avtomobil.

Zaščita pred soncem

Zaščita pred dežjem, odvajanje odvečne vode

Stabilnost v vetru

Zaščita pred snegom

Nadstrešek za avto po vašem okusu

Soltec Carport je kovinski nadstrešek za avto, ki vam omogoča, da izberete med različnimi opcijami in konfiguracijami, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam.

Velikost

Soltec Carport je na voljo v različnih velikostih, odvisno od tega, koliko vozil želite parkirati pod njim. Lahko izberete med enojnim ali dvojnim nadstreškom za avto. Velikost nadstreška lahko tudi prilagodimo vašemu prostoru in željeni razdalji med stebri.

Lopa

Soltec Carport lahko dopolnite z lopo, ki vam bo nudila dodaten prostor za shranjevanje orodja, koles, vrtnih in delovnih pripomočkov. Lopa je lahko nameščena na katerikoli strani nadstreška za avto in ima možnost zaklepanja. Lopa je izdelana iz istih materialov kot konzolni nadstrešek za avto in se popolnoma ujema z njegovim dizajnom.

Stene

Soltec Carport lahko opremite tudi s stranskimi stenami, ki bodo nudile dodatno zaščito pred vetrom, dežjem in snegom. Stene so lahko polne ali perforirane, odvisno od tega, koliko svetlobe in zračnosti želite. Stene so lahko tudi barvane v različnih barvah, da ustrezajo vašemu okusu in slogu.

Luči

Soltec Carport lahko osvetlite z integriranimi LED lučmi, ki bodo poskrbele za varnost in udobje v temnih urah. Luči so nameščene na spodnji strani strehe nadstreška za avto in se vklopijo s senzorjem gibanja ali daljinskim upravljalnikom.

Soltec Carport je torej idealna rešitev za vse, ki želite svoje vozilo zaščititi pred vremenskimi vplivi in hkrati povečati bivalni prostor na vašem dvorišču. Soltec Carport je kakovosten, in prilagodljiv kovinski nadstrešek za avto, ki bo zagotovo zadovoljil vaše potrebe in pričakovanja, saj ga odlikuje tudi odlična dodatna oprema.

Želite klic našega svetovalca?

Izpolnite obrazec

Soltec zaveza kakovosti

Imamo več kot 10 let izkušenj na področju bioklimatskih pergol in avtomobilskih nadstreškov. Tako imamo preko 5000 uspešno postavljenih projektov doma in v tujini. Zavezani smo kakovosti, inovacijam ter celoviti storitvi, tako da zagotavljamo trdne, estetsko dovršene in funkcionalne rešitve za vaše potrebe.

Visokokakovostni izolirani paneli na strehi.

Box – dodatni prostor za shranjevanje.

Enostaven za vzdrževanje.

Brez vidnih spojev.

img-20221020-wa000028

Popolna rešitev

S Soltec Carportom združimo parkirišče in shrambo ter tako dobimo zmagovalno rešitev. Orodje, kolesa, vrtna in delovna oprema so shranjeni v lopi, medtem ko je vozilo varno parkirano ter zaščiteno pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Soltec Carpot pa pokaže svoje prednosti, tudi če je soočen z izzivi.

Nadstrešek za avto na naklonu

Če je vaše parkirno mesto na naklonu, lahko to oteži montažo nadstreška za avto. Pri Soltecu imamo rešitev za to težavo. Naši nadstreški za avto so izdelani za vsako lokacijo posebej, kar pomeni, da sproti prilagodimo višino in naklon nadstreška. Tako lahko zagotovimo stabilnost in varnost nadstreška na kateremkoli terenu.

Ravno prava velikost nadstreška za avto

Če je nadstrešek za avto premajhen ali prevelik, lahko to povzroči težave pri parkiranju, vstopanju in izstopanju iz vozila, pa tudi pri estetiki in funkcionalnosti nadstreška. Zato Soltec Carport vedno natančno umestimo v prostor in pri tem načrtujemo stebre in ostale elemente tako, da ne ovirajo odpiranja vrat avtomobila ali gibanja pod samim nadstreškom

Izbira pravega materiala za nadstrešek

Nadstreški za avto so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so les, aluminij, jeklo, steklo, polikarbonat in drugi. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti glede na ceno, vzdrževanje, trajnost, odpornost in videz. Zato je pomembno, da se pred nakupom pogovorimo o vaših potrebah, željah in o lokaciji nadstreška, da lahko izberemo tisti material, ki bo najbolj primeren za vaš osebni slog, okolje, v katerem živite in seveda podnebne razmere.

Pravilna montaža nadstreška za avto

Konzolni nadstrešek za avto mora biti pravilno nameščen in pritrjen na trdno podlago, da bo stabilen in varen. Če je montaža nadstreška slabo opravljena,lahko to povzroči težave pri uporabi nadstreška, pa tudi pri morebitnih pregledih ali reklamacijah. Zato imamo v podjetju Soltec izkušene strokovnjake, ki montažo opravijo strokovno, vedno pa so na razpolago za vprašanja in podporo.

Popolna skladnost zunanje ureditve vašega doma

Pogosto se zgodi, da različni zunanji dodatki, kot so pergole, nadstreški za avto ali stekleni nadstreški, niso usklajeni med seboj in ne sledijo enemu stilu. Ta neskladnost lahko vpliva na estetiko celotne zunanje ureditve vašega doma. S Soltec izdelki lahko ustvarite harmoničen in privlačen videz celotne zunanje ureditve, ki se prilega vašemu slogu in okusu.

Želite klic našega svetovalca?

Izpolnite obrazec

Personalizirano udobje

Soltec Carport Agava se s svojim minimalističnim dizajnom, popolnoma brez vidnih vijakov in spojev, poda k vsaki arhitekturi. Zaradi skrbno izbranih materialov, iz katerih je sestavljen, svojo funkcijo opravlja mnogo let. Soltec Carport lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam.

Potrebujete Carport za 2 avtomobila? Bi želeli dodati še lopo ali pa samo dodatne panele za večjo zaščito? Potrebujete integrirane LED luči?

Ni problema, saj je vsak naš izdelek narejen po naročilu in samo za vas. S Soltec Carportom bo vaš avtomobil deležen vrhunske zaščite.

Eleganten nadstrešek za avto pod katerim stoji rdeč avto

Kako bo videti moj nadstrešek za avto Soltec Carport?

Če ste se odločili za nakup nadstreška za avto, vam pri Soltecu ponujamo široko paleto možnosti in možnosti za individualno prilagoditev nadstreška vašim potrebam in željam. Pobrskajte med različnimi možnostmi in poiščite navdih.

Številni modeli in načrti nadstreškov

Carport

Carport + box

Carport

Carport+box

Carport structure – standard colours

Anthracite grey
RAL 7016
Finish: Matt
Surface: Smooth

White aluminum
RAL 9006
Finish: Gloss
Surface: Smooth

Traffic White
RAL 9016
Finish: Matt
Surface: Smooth

DB 703
Finish: Matt
Surface: Microstructure

Roof – standard colours

Grey White RAL 9002 + Grey White RAL 9002
Finish: Matt
Surface: Smooth

Aluminium Grey RAL 9006 + Grey White RAL 9002
Finish: Matt
Surface: Smooth

Antracite Grey RAL 7016 + Grey White RAL 9002
Finish: Matt
Surface: Smooth

Carport in solarni paket

Z našim inovativnim solarnim paketom lahko svoj Soltec carport nadgradite, da postane več kot le nadstrešek za avto. Ta revolucionarni dodatek vaš nadstrešek spremeni v samozadostno polnilno postajo in vam omogoči, da izkoristite sončno energijo ter svoje električno vozilo napolnite s čisto, obnovljivo energijo.

Naš solarni paket se brez težav integrira v vaš obstoječi nadstrešek za avtomobile in vsebuje visoko zmogljive solarne panele, sodobno polnilno postajo in baterijski sistem. S to vrhunsko tehnologijo lahko:

  • dobite lastno električno energijo, s čimer zmanjšate odvisnost od omrežja in zmanjšate svoj ogljični odtis
  • svoje električno vozilo napajate s čisto, trajnostno energijo, kar zagotavlja resnično okolju prijazno vožnjo
  • dosežete energetsko neodvisnost in prevzamete nadzor nad svojimi stroški za elektriko.

Prenesite brezplačni katalog!

Soltec Carport katalog

Pogosta vprašanja in odgovori

Soltec Carport je prilagodljiv kovinski nadstrešek za avto, ki ščiti vaše vozilo pred vremenskimi vplivi. Poleg zaščite pred dežjem, snegom, vetrom in soncem, vam nudi tudi dodaten bivalni prostor na dvorišču.

Soltec Carport je odlična izbira zaradi svoje prilagodljivosti in kakovosti. Nudi možnosti različnih velikosti, dodatkov, in prilagoditev, ki ustrezajo vašim potrebam. Hkrati pa zagotavljamo več kot 20 let izkušenj na področju avtomobilskih nadstreškov.

Soltec Carport omogoča izbiro med različnimi velikostmi, dodatki kot so lope, stene in luči. Prilagodimo ga tudi glede na specifične pogoje postavitve, kot je naklon površine ali posebne zahteve glede prostora.

Da, Soltec Carport je na voljo v različnih barvah, da se prilagodi arhitekturi in stilu vašega doma.

Soltec Carport je izdelan iz kakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive, kar zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. Občasno čiščenje lahko ohranja njegov videz in funkcionalnost.

Montažo izvajajo naši izkušeni strokovnjaki, ki poskrbijo za pravilno namestitev na trdno podlago. Pravilna montaža je ključna za stabilnost in varnost nadstreška.

Čas postavitve je odvisen od konfiguracije in velikosti nadstreška, vendar se trudimo, da je ta čas čim krajši.

Da, prilagajamo jih glede na podnebne razmere in potrebe lokacije, da zagotovimo njihovo trajnost in funkcionalnost v specifičnih okoljih.

Da, pri Soltecu dajemo velik poudarek tudi na estetiko. Naši nadstreški so oblikovani tako, da se ujemajo z okolico in arhitekturo.

Za naročilo Soltec Carporta izpolnite povpraševanje na naši spletni strani ali nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri in prilagoditvah, ki ustrezajo vašim potrebam.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete pojasnila, nas kontaktirajte preko naše spletne strani ali telefona. Naša ekipa je tu, da vam pomaga pri izbiri najboljše rešitve za vaše potrebe in želje.