Svet Soltec pergole Agava.

Zakaj se partnerji odločijo za sodelovanje z nami?

Odličnost z lastnim razvojem in proizvodnjo .

Individualni pristop in sposobnost razvoja prilagojenih rešitev za vsako posamezno situacijo.

Zanesljivost, dostopnost in odzivnost.

Naš manifest

Brez sonca ni življenja in zato je sonce jedro našega imena. Ni samo del našega imena, ampak predstavlja tudi dejanja, vrednote, razmišljanje, namen in ideje … Ljubimo sonce in ljubimo življenje. Predvsem pa se trudimo, da se ljudje okoli nas počutijo tako. Zavedamo pa se, da vsak dan ne more biti sončen in tudi na sončen dan še vedno potrebujemo pomoč sence.

Zato drugo polovico imena Soltec predstavlja tehnologija, razvoj in dovršenost rešitev, ki spreminjajo nestabilno zunanje okolje v kakovostne prostore zanesljive varnosti, funkcionalnosti in vrhunskega bivalnega udobja, ki ljudem nenehno dajejo občutek in potrditev, da je življenje lepo.

Več o nas v videoposnetku podjetja Soltec

Naše temeljne vrednote

ZANESLJIVOST
Z vztrajnostjo in poštenostjo izpolnjujemo vse naše dogovore. Če na poti naletimo na izzive, zanje vedno najdemo rešitve, zato se naši sodelavci in partnerji lahko zanesejo na nas.

ODLIČNOST
Svoja znanja in kompetence nenehno nadgrajujemo in tako premikamo meje znanega. Vsak od nas svoje delo opravlja kakovostno in pravočasno ter zagotavlja, da so naši izdelki in storitve v veliko zadovoljstvo naših strank.

INOVACIJA
Smo ustvarjalci sprememb in s strastjo ustvarjamo novosti. Učimo se in ustvarjamo z vami in za vas. Z novimi pristopi utiramo različne poti, da so naši izdelki vedno funkcionalni in sodobno oblikovani, rešitve pa drzne in personalizirane samo za vas.

ZAUPANJE
Drug do drugega smo iskreni. Delamo, kar mislimo in rečemo. Strankam stojimo ob strani in skupaj z njimi iščemo najboljše rešitve. Verjamemo vase, v svoje sodelavce in partnerje, zato smo prepričani v naš skupni uspeh.

PARTNERSTVO
Gradimo spoštljive odnose med zaposlenimi in partnerji. Vsak od nas prevzema osebno odgovornost za svoj uspeh, za uspeh projekta, oddelka in podjetja. Hkrati nas odlikuje timski duh, saj si znamo pomagati, da skupaj dosežemo zastavljene cilje.

Certifikati

Certifikat SGS ISO 9001:2015

Q TECHNA
Certifikat o kontroli proizvodnje

Q TECHNA
Certifikat varjenja

V podjetju Soltec izdelujemo izdelke, ki izboljšujejo kakovost življenja s povečanjem toplotnega in vizualnega ugodja. Poleti zasenčimo terase in stanovanja, da ne pride do bleščanja in pregrevanja. Inovativne rešitve senčenja Soltec omogočajo kroženje zraka in tako ustvarjajo prijetno mikroklimo. Pozimi omogočimo svetlobi vstop v prostor, s čimer optimiziramo toplotno udobje.