Soltec odkriva prihodnost življenja na prostem na R+T 2024: Spoznajte inovacije!

Letos razkrivamo naše najnovejše stvaritve, s katerimi lahko preoblikujete vaše zunanje prostore v zavetja udobja in trajnosti. Predstavljamo naše zvezde predstave:

 

Zunanja kuhinja

Niso vse zunanje kuhinje enake. Pri Soltecu presegamo pričakovanja tako, da vaše najljubše funkcije iz kuhinje prinašamo na teraso. Naše zunanje kuhinje, ki so obdane z razkošnim ALU kompozitom, imajo trden nadstandarden kamniti pult, predale z mehkim zapiranjem, nežno ambientalno LED osvetlitev in druge skrbno izbrane detajle. Zasnovane so za tiste, ki cenijo drobne užitke v življenju, saj naše vrhunske zunanje kuhinje na novo definirajo obedovanje na prostem. Kombinirajte jih z našimi bioklimatskimi pergolami za resnično luksuzno doživetje zunanjega prostora.

 

Cabrio bioklimatska pergola

Soltec bioklimatska pergola je izdelana iz aluminija in je estetsko privlačna ter vsestranska. Njene nastavljive lamele vam omogočajo nadzor nad senčenjem in prezračevanjem, kar jo naredi popolno za katerikoli čas v letu. V vročih dneh odprte lamele odvajajo topel zrak, medtem ko zaprte lamele zagotavljajo prijetno okolje in zaščito pred neugodnim vremenom. Tisto, kar našo Cabrio pergolo ločuje od klasične različice, je možnost zlaganja lamel ob stran, zato da imate neoviran pogled na nebo. Naša edinstvena tehnologija vam omogoča, da lamele zavrtite do 160 stopinj, kar vam daje še več nadzora nad mikroklimo in olajša vzdrževanje.

 

Carport s solarnim paketom

Napolnite svoje električno vozilo, hkrati pa ga zaščitite pred vremenskimi vplivi z nadstreškom s carportom, ki smo mu dodali solarni paket. Izdelan iz trdnega aluminija, se ponaša s solarnimi paneli, polnilno postajo in opcijsko baterijo. Čas je za ekološko proizvodnjo energije za vaš avto.

 

Greenport

Doživite boljši stik z naravo. Obogatite različne strehe, nadstrešnice ali ute z bujnim zelenjem. Greenport je nadstrešek, ki ima trpežen aluminijasti okvir in skrbno izbrano ozelenitev, ki ne zahteva vzdrževanja. Tako lahko svoje okolje oblikujete v skladu s svojimi eko načeli. Privoščite si čistejši zrak in zmanjšajte svoj ogljični odtis s to inovativno rešitvijo za zeleno streho.

 

Senčila

Zavarujte svoje prostore s stilom z raznoliko ponudbo rolet podjetja Soltec. Od varnosti do senčenja, prezračevanja in estetike, naša senčila ponujajo celovito in rešitev, ki je lahko povsem prilagojena vašim željam. Spoznajte drsne, zgibne in dvižne panele, ki sestavljajo naša senčila. Zagotovo si že lahko predstavljate, kako izboljšujejo dizajn vaše stavbe.

 

Smetarnik

Pri Soltecu razmišljamo o vašem udobju tudi, ko imate roke polne. Naši smetarniki se odpirajo avtomatsko in vam omogočajo ločevanje odpadkov brez dotika. Poleg tega je ALU konstrukcija smetarnikov elegantna in se prilagaja drugim elementom zunanjega oblikovanja. Da pa mu dodate še eko noto, lahko smetnjak pokrijete z zeleno streho ali ga spremenite v cvetlično gredo.

 

Pridružite se nam na stojnici A22 v Hali 6 in osebno doživite, kako Soltec oblikuje prihodnost udobja in shranjevanja na prostem. Skupaj ustvarimo prostore, ki so tako luksuzni kot trajnostni. Vidimo se na sejmu R+T 2024!