Soltec odpira vrata in razkriva novo vizijo

V podjetju Soltec so potekali dnevi odprtih vrat, ki so privabili veliko obiskovalcev. Med 7. in 9. marcem so se imeli obiskovalci možnost seznaniti z novo vizijo in smerjo delovanja podjetja, ki se osredotoča na inovativne rešitve za udobno bivanje na prostem.

Na ogled so bile postavljene najnovejše stvaritve podjetja Soltec, med katerimi so izstopale bioklimatske pergole, zunanje kuhinje, carport s solarnim paketom in pametni smetarnik. Obiskovalci so se lahko sprehodili po proizvodnih prostorih in spoznali ljudi, ki stojijo za Soltec zgodbo.

Nova vizija za prihodnost

Podjetje Soltec se z novo vizijo usmerja k celovitemu konceptu za udobno bivanje na prostem. Ponujajo rešitve, ki združujejo udobje, funkcionalnost in estetiko.

“Želimo ustvariti prostore, ki so hkrati udobni, trajnostni in estetsko dovršeni,” je povedal direktor podjetja Soltec, Mirko Požar. “Naše inovativne rešitve ljudem omogočajo, da kar najbolje izkoristijo svoj zunanji prostor in uživajo v bivanju na prostem v vseh letnih časih.”

Dogodek je bil velik uspeh

Dnevi odprtih vrat so bili velik uspeh. Obiskovalci so bili navdušeni nad novo vizijo podjetja Soltec in inovativnimi rešitvami, ki so jih predstavili.

“Zelo sem navdušena nad pergolami,” je povedala ena od obiskovalk. “Točno to iščemo za našo teraso. Zdaj se že veselim poletja, da bomo lahko uživali v senci in udobju pergole.”

Podjetje Soltec je z dnevi odprtih vrat uspešno predstavilo novo vizijo in smer delovanja. Z inovativnimi rešitvami in fokusom na udobje bivanja na prostem so postavili trdne temelje za prihodnost.

O našem dogodku poročajo različni mediji:

Vaš kanal – v oddaji Smo dobri gospodarji

ePosavje 

Posavski obzornik

Radio Brežice

Radio Brežice 2

Občina Brežice