Ali obstaja nadstrešek za dva avtomobila?

Nadstrešek carport za dva avtomobila

Seveda. Vse več družin ima namreč vsaj dva avtomobila, zato so tudi nadstreški za avtomobile nekoliko zrasli. Tako ponujajo varno zavetje za vse jeklene konjičke pri hiši, hkrati pa predstavljajo dragocen nadkrit prostor za igranje, delo, zabave in celo hranjenje dodatnih stvari, kot so kolesa ali orodje.  Funkcionalen nadstrešek za dva avtomobila daje veliko prostora za manevriranje, zagotavlja varno streho in omogoča nadgradnjo in personalizacijo, s čimer postane neločljiv del zunanje ureditve vsakega doma.

Prednosti nadstreškov za dva avtomobila

Nadstreški za dva avtomobila so prava naložba za sodobnega lastnika avtomobila. Prvič, omogočajo hkratno parkiranje dveh vozil, kar je ključnega pomena za družine z več avtomobili ali za tiste, ki pogosto gostijo prijatelje in družino. Poleg tega pa prinašajo še več praktičnih prednosti. Razmišljajte o dodatnem shranjevalnem prostoru – to je priložnost, da se znebite gneče v garaži in ohranite svojo okolico urejeno.

Z nadstreškom za dva avtomobila lahko enostavno shranite kolesa, vrtno opremo, orodje in še kaj –  brez skrbi pred poškodbami zaradi vremenskih vplivov. Vendar pa nadstreški niso zgolj funkcionalni, temveč tudi estetsko privlačni. S sodobnim dizajnom in uporabo visokokakovostnih materialov dodajo vašemu domu prefinjen videz, ki izboljšuje celotno vizualno privlačnost vaše nepremičnine. Skratka, nadstreški za dva avtomobila niso le praktična rešitev za zaščito vaših vozil, ampak tudi investicija v organiziranost, varnost ter estetsko dovršenost vašega doma.

Poiščite popoln nadstrešek zase

Dimenzije nadstreška za dva avtomobila

Skica nadstreška carport za 2 avtomobila

Če vas zanimajo mere nadstreška za dva avtomobila, boste na spletu dobili zelo različne informacije.. Nadstreški za dva avtomobila so prilagodljivi glede dimenzij, kar omogoča, da izberete popolno rešitev za svoje potrebe. Na splošno se priporoča, da ima nadstrešek za dva avtomobila najmanj 3 metre v globino in 6 metrov v širino, kar vam zagotavlja dovolj prostora za parkiranje dveh vozil brez stiskanja.

Vendar pa se dimenzije nadstreška lahko prilagodijo glede na velikost vaših vozil in druge specifične zahteve. Vzemimo za primer nadstrešek za avto dimenzije 5,5 x 5,5 metrov. Ta zagotavljajo dodatnih 40 centimetrov prostora na vsaki strani parkiranega avtomobila. To je odlična izbira za lastnike manjših vozil, ki želijo še več manevrskega prostora. Če pa vozite večje avtomobile, se dimenzije nadstreška enostavno prilagodijo, da ustrezajo vašim potrebam.

Poleg velikosti avtomobilov pri izbiri pravilnih dimenzij nadstreška ne pozabite upoštevati tudi prostora za udobno manevriranje okoli vozil, nemoteno odpiranje vrat ter shranjevanje dodatnih predmetov, kot so otroški vozički ali kolesa. To je ključno za celostno funkcionalnost in udobje nadstreška. Če želite izvedeti več o tem ali če želite pridobiti ponudbo za svoj nadstrešek, kliknite spodnji gumb in obiščite našo stran o nadstreških za avtomobile.

Oddajte povpraševanje

Nagradite nadstrešek za avtomobil z lopo

Nadstrešek za dva avtomobila z lopo je prav posebna posodobitev zunanjega prostora. Lopa (lahko jo imenujemo tudi box) pri nadstrešku za avto je uporabna iz več razlogov.

 • Shranjevanje dodatnih stvari

Nadstrešek za avto z lopo vam omogoča priročno shrambo in parkiranje v enem. V njej lahko shranite različno orodje, kolesa, manjše strojne naprave, ali igrače, ki jih imate tako vedno pri roki.

 • Estetski videz

Nadgradnja nadstreška z lopo je estetsko dovršena in kakovostna rešitev za tiste, ki želijo eleganten nadstrešek in lopo v enem. Nadstrešek z lopo je lahko izveden z različnimi vrstami streh po meri, kot so polikarbonatne plošče, strešni sendvič paneli, profilirana pločevina ali lepljeno kaljeno steklo.

 • Prilagodljivost

Pri izvedbi nadstreška za dva avtomobila z lopo se uporablja jeklena ali aluminijasta konstrukcija. Nosilci so lahko različnih dolžin in dimenzij, kar omogoča prilagajanje višine nadstreška glede na višino terena. Za izvedbo nadstreška so potrebni predpripravljeni točkovni temelji, na katere se nato hitro in enostavno sestavi celoten avtomobilski nadstrešek.

 • Prilagodljivost barve

Dodatna prednost nadgradnje nadstreška z lopo je možnost prilagajanja barve nadstreška obstoječim barvam vaše hiše, pergole in ostalim elementom zunanje ureditve.

Soltec carport – več kot nadstrešek

Soltec carporti so prilagodljiva rešitev za zaščito vaših avtomobilov pred vplivi vremena. Predstavljamo vam modele Soltec carporta:

Carport za en avtomobil

Carport za en avtomobil ima lahko dimenzije do 8×3 m, če pa mu dodamo še box, je lahko celoten nadstrešek velik do 8×6 m. Box za shranjevanje lahko pri tem postavite zadaj, levo ali desno od avtomobila.

Carport za dva avtomobila

Carport za dva avtomobila pa ima lahko dimenzije do 8×6 m, z dodatnim boxom pa je lahko celoten nadstrešek velik do 8,5×8,5 m. Box za shranjevanje lahko tudi pri tem nadstrešku postavite zadaj, levo ali desno od avtomobila.

Vsi Soltec carporti so izdelani z vrhunskimi materiali in zagotavljajo trajno zaščito za vaše vozilo. Poleg tega imate možnost vgradnje LED luči za dodatno osvetlitev, kar je še posebej koristno v nočnih urah.

V Soltecu ves čas sledimo sodobnemu načinu življenja, zato ves čas razvijamo produkte, ki ponujajo še večjo funkcionalnost in udobje. To velja tudi za carporte. Spremljajte nas na družbenih omrežjih in ostanite na tekočem z novostmi, ki jih pripravljamo.

Sledite nam na Facebooku

Če povzamemo, je Soltec carport nadvse zanimiv nadstrešek za dva avtomobila, saj poleg prostora za udobno parkiranje dveh vozil nudi velik nadkrit prostor, ki ga lahko uporabimo še za različne druge namene, ko potrebujemo več prostora zunaj, pa vendarle pod streho.

Carport in garaža ob hiši

10 razlogov, zakaj se odločiti za Soltec nadstrešek za dva avtomobila

Soltec Carport je inovativna rešitev za vse tiste, ki iščejo trajnostno, estetsko privlačno in funkcionalno rešitev za zaščito svojih vozil. Obstaja več pomembnih razlogov, zakaj bi se odločili za Soltec Carport. Prvič, Soltec Carport ponuja odlično zaščito pred vremenskimi vplivi, kar povečuje življenjsko dobo vašega avtomobila in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. Poleg tega je Soltec Carport oblikovan z estetiko in funkcionalnostjo v mislih, kar pripomore k izboljšanju videza vašega doma. Skupno gledano, Soltec Carport ponuja celovito rešitev za varno shranjevanje vozil in hkrati prispeva k trajnostnemu načinu življenja.

 • Izdelan je po naročilu v skladu z vašimi željami.
 • Vzdrževanje je preprosto.
 • Streha je iz visokokakovostnih izoliranih panelov.
 • Konstrukcija brez vidnih pritrdilnih elementov.
 • Dodaten prostor za shranjevanje (sibirski macesen ali aluminij).
 • Trajna rešitev.
 • Izdelan je iz najboljših materialov.
 • Moderen in minimalističen dizajn.
 • Resnično močna konstrukcija.
 • Soltec bioklimatska pergola in carport se odlično ujemata.
Izberite carport po vaših željah

FAQ – pogosto zastavljena vprašanja

Nadstrešek za dva avtomobila je strešna konstrukcija, ki omogoča varno parkiranje dveh avtomobilov in ponuja številne prednosti, kot so zaščita vozil pred vremenskimi vplivi, dodatni shranjevalni prostor ter funkcionalna izboljšava zunanjega prostora.

Priporočene dimenzije nadstreška za dva avtomobila so najmanj 3 metre v globino in 6 metrov v širino, vendar se dimenzije lahko prilagodijo glede na uporabnikove potrebe in velikost vozil.

Lopa ali box je dodatna struktura, ki se lahko namesti na nadstrešek in omogoča shranjevanje dodatnih predmetov, kot so orodje, kolesa in druga oprema. Prav tako lahko izboljša estetski videz nadstreška.

Soltec carporti so inovativna rešitev za varno parkiranje avtomobilov, ki ponujajo zaščito pred vremenskimi vplivi, enostavno vzdrževanje, estetsko privlačen dizajn in več možnosti prilagajanja. Modeli vključujejo nadstreške za en avtomobil in nadstreške za dva avtomobila.

Prilagodljivost barve omogoča, da barvo nadstreška z lopo prilagodite obstoječim barvam vaše hiše, pergole in drugim elementom zunanje ureditve, kar zagotavlja harmoničen videz celotne okolice.

Razlogi za izbiro Soltec carporta vključujejo trajno zaščito vozil pred vremenskimi vplivi, estetsko privlačen dizajn, enostavno vzdrževanje, in prilagajanje glede na želje stranke.