Poletni raj v Grazu

Celje, Slovenija

Linz, Avstrija: Pergola v penthouse stanovanju

Za stranko, ki živi v penthouse stanovanju v središču Linza v Avstriji, smo oblikovali prilagojeno pergolo.

Pergola je morala biti dovolj močna, vrhunske kakovosti in razkošna, da bi se ujemala s stilom stanovanja. Naša ekipa je namestila zip roloje, sistem za odvodnjavanje vode ter senzorje za varnost.

Pergola se lahko upravlja na daljavo in vključuje grelec za hladnejše dni. Končni rezultat je osupljiv in uporaben zunanjo bivalni prostor, ki ustreza vsem željam stranke.

Dunaj, Avstrija – Popolno senčenje z ZIP roloji

Oblikovali in namestili smo pergolo po meri za stranko na Dunaju, ki je želela senčenje in zaščito brez kompromisov pri slogu.

Naša rešitev vključuje zip rolo, tri stebre in uto, kar vse skupaj zagotavlja popolno kombinacijo sence in naravne svetlobe. Pergola dopolnjuje zunanjo ureditev in presega pričakovanja stranke, saj ustvarja tako lep kot funkcionalen prostor.

Hengsberg, Avstrija: Pergola za arhitekta

Geometrija življenja

S ponosom delimo naš najnovejši projekt, kjer je stranka želela razširiti svojo dnevno sobo s čudovito pergolo za prihajajočo pomlad. Stranki estetika zelo veliko pomeni, zato ji lahko le čestitamo za vnaprejšnje načrtovanje in odličen oblikovalski okus. Terasi smo tako dodali senčenje z ZIP-roloj, ki zagotavljajo, da lahko stranka pod pergolo uživala od aprila do novembra. Lokacija projekta je v Hengsbergu v Avstriji.

Pergola na Poljskem: Pravljična terasa za družino

Pravljica

Navdušeni smo nad sodelovanjem s stranko, ki je želela razširiti svoj življenjski prostor in ustvariti čarobno oazo za pripravo čaja. Naročnikova vizija je bila ustvariti pravljično okolje in izzivu smo bili več kot kos. Naša ekipa je oblikovala čudovito pergolo s steklom, ki je uporabna v vseh letnih časih, tudi pozimi.

Zelo smo ponosni, da je stranka izbrala prav nas, da uresničimo njene pravljične sanje. Naša ekipa je neutrudno delala, da bi ustvarila prostor, ki je hkrati funkcionalen in očarljiv, s čimer je stranki zagotovila, da lahko v slogu uživa v pripravi čaja. Projekt se nahaja na Poljskem. Veseli pa smo, da smo lahko sodelovali s tako čudovito stranko.

Iščete svoj pravljični kotiček? Pokličite nas.