Stekleni nadstrešek Soltec Glassport

Eleganca in funkcionalnost

Stekleni nadstrešek Soltec Glassport

Stekleni nadstrešek Glassport podjetja Soltec združuje eleganco in funkcionalnost. Zakaj bi stali na dežju, ko pa lahko odklenete vrata na suhem – in to v stilu? Stekleni nadstrešek za vhodna vrata doda hiši moderen pridih in zagotavlja zaščito pred vremenskimi vplivi, hkrati pa ohranja vso naravno svetlobo, ki je na voljo. Popoln je za lokacije, kjer je manj svetlobe ali tiste, obrnjene proti severu. Stekleni nadstrešek ne varuje le vhodnih vrat, pač pa ga lahko uporabimo za različne namene. Tako Glassport nad teraso daje več prostora in svetlobe vsemu, kar radi počnete zunaj.

Zakaj izbrati Soltec Glassport?

Maksimalen izkoristek svetlobe

Izdelan po naročilu in vsestransko uporaben

Eleganten in moderen dodatek k hiši

Dolga življenjska doba in tehnična podpora

Glassport nad vhodnimi vrati
Glassport kot nadkritje poti okoli hiše
Glassport in Carport
Glassport in bioklimatska pergola

Soltec Glassport vam nudi zanesljivo zaščito pred dežjem, točo in snegom, kar vam omogoča brezskrbno uživanje na prostem. Vsak Soltec Glassport je narejen za specifično geografsko lokacijo kar pomeni, da so temu prilagojene debelina stekla in druge tehnične lastnosti. Odvisno od zahtev okolja lahko Soltec Glassport prilagodimo, da prenese od 60 do 120 kg snega na m2.

Kljub moči in vzdržljivosti pa je stekleni nadstrešek za vhodna vrata videti lahek in eleganten. Tudi večji stekleni nadstreški za terase se nemoteče vključijo v ambient. Soltec Glasssport odlikujejo čiste linije, ki se popolnoma ujemajo z različnimi arhitekturnimi slogi. Njegova minimalistična oblika omogoča neoviran pogled na nebo, kar vam daje občutek svobode in povezanosti z okoljem. Izdelan je iz lakiranega ali nerjavečega jekla, brez vidnih spojev, kar zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost. Stekleni nadstrešek ima tudi nevidno odvodnjavanje za meteorno vodo.

Soltec Glassport – kako lahko namestimo stekleni nadstrešek

Glassport tip 1

4 stebri omogočajo samostojno postavitev neodvisno od zgradbe.

Glassport tip 2

Več stebrov omogoča večjo površino in tudi večjo nosilnost strehe.

Glassport tip 3

4 stebri omogočajo večjo nosilnost, s pritrditvijo na steno pa dobimo dodatno zavetje pred vremenom.

Glassport tip 4

2 stebra in montaža na steno ustvarjajo zavetje z nekoliko več prostora pod njim.

Stekleni nadstrešek Soltec Glassport & bioklimatska pergola

Nadstrešek Soltec Glassport je izjemno prilagodljiv in ga je mogoče enostavno namestiti nad vhodna vrata ali teraso. Stekleni nadstrešek za vhodna vrata je funkcionalen in estetski dodatek domu ali poslovni zgradbi, ki samostojno poskrbi za zaščito pred vremenom.

Stekleni nadstreški za terase in Soltec pergola ali Carport pa so odlična kombinacija, s katero si povečate zunanji bivalni prostor in v ambient vnesete več naravne svetlobe. Soltec Glassport ustvarja streho nad robom hiše. Z njim sta lahko povezana bioklimatska pergola na terasi ali Carport.

Soltec Glassport kot povezovalni element med hišo in bioklimatsko pergolo prepušča več svetlobe v stanovanje.

Da lahko izberemo pravi model Soltec Pergole in ga kombiniramo s Soltec Glassportom, potrebujemo naslednje podatke:

  • dimenzije terase (širina x dolžina)
  • fotografijo terase, da določimo tip pergole
  • lokacijo montaže, da pravilno ovrednotimo cene meritev, transporta in montaže
Naročite pergolo
Glassport in pergola na balkonu

Stekleni nadstrešek Glassport, ki se prilagodi le vam

Tako kot bioklimatska pergola, vam tudi Soltec Glassport ponuja mnogo možnosti za izražanje vašega sloga tudi zunaj hiše. S široko paleto možnosti se stekleni nadstrešek popolnoma prilagaja vsem željam in arhitekturi vašega doma. Ne glede na to, ali si želite sodoben minimalističen videz ali bolj klasično oblikovanje, vam Soltec Glassport omogoča ustvarjanje elegantnega in premišljenega prostora zunaj hiše, ki bo privabljal pozornost in postal pravi izraz vaše individualnosti.

Soltec Glassport vam ponuja mnogo možnosti za izražanje vašega sloga:

  • štiri standardne barve
  • dodatnih 1600 barv po RAL-lestvici
  • LED-luči
  • poleg stekla še več drugih materialov za streho
  • lakirano ali nerjaveče jeklo
  • oblikovanje povsem po meri
Naročite pergolo
Glassport na terasi

Galerija Glassportov

Prenesi brezplačni katalog!

Glassport katalog

Različne vrste polnil, tehnične risbe in tabele

Steklena streha

Steklena streha prepušča veliko svetlobe. Zato je popolna streha za lokacije, kjer je manj svetlobe, ali za lokacije, ki so obrnjene proti severu.

STEKLENA STREHA
Nosilec 145/50
Debelina stekla je odvisna od nosilnosti.

Streha iz aluminijaste pločevine

Če želite streho z aluminijastim polnilom, jo najdete pri nas.

STREHA IZ ALUMINIJASTE PLOČEVINE
Nosilec 100/50

Streha po meri

Imate svojo zamisel o tem, kakšno streho bi postavili na vrh Glassporta? Ni problema, saj lahko izberete polnilo po lastni izbiri.

STREHA PO MERI
Nosilec 145/50
Stranka prevzame odgovornost za polnilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Soltec Glassport je steklen nadstrešek, ki se s svojimi čistimi linijami ujame z vsako arhitekturo. Uporabiti ga je mogoče nad vhodnimi vrati ali v povezavi s pergolo ali Carportom.

Soltec Glassport je izdelan po naročilu, samo za vas, enostavno ga je vzdrževati, izdelan je v Sloveniji in ima dolgo življenjsko dobo.

Da, obstajajo različne velikosti steklenih nadstreškov. Velikost je odvisna od vaših potreb in želja ter od velikosti vaše terase ali vhoda.

Soltec Glassport nadstreški imajo lahko dva ali štiri stebre. Stojijo pa lahko samostojno ali so montirani na steno objekta.

Da, Soltec Glassport ima izjemno močno konstrukcijo, saj dimenzije stebrov, profilov in polnil prilagajamo konkretni situaciji na lokaciji montaže (količina padavin, veter …)

Da, obstajajo različne vrste strešnih polnil za Soltec Glassport, kot so steklena streha, streha iz aluminijaste pločevine ali pa si izberete polnilo po meri.

Prostor med pergolo in steno lahko nadkrijemo s steklenim nadstreškom Soltec Glassport, ki v notranjost spusti več svetlobe, hkrati pa nudi zaščito pred vremenom.

Ne. Soltec Glassport ima tako kot drugi Soltec izdelki vgrajeno skrito odvodnjavanje, kar pomeni, da ne potrebujete nobenih dodatnih žlebov.